ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek (Terms and Conditions)

Az oldal üzemeltetője és tulajdonosa: Mex Men Ltd.

  • Company Registration No.:08874890
  • Address: UNIT 22 BULRUSHES FARM, COOMBE HILL ROAD
    EAST GRINSTEAD WEST SUSSEX ENGLAND RH19 4LZ
  • Telephone (UK): +442036085919
  • Telephone (HU): +36703665959
  • Email: info@puaegyetem.com

Kérjük, hogy csak akkor vegye igénybe szolgáltatásainkat, amennyiben minden pontjával egyetért, és kötelező érvényűnek tekinti magára nézve. Jelen dokumentum nem kerül iktatásra, kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre (nem minősül írásba foglalt szerződésnek), magatartási kódexre nem utal.

A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló,
rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: info@puaegyetem.com

A szerződés nyelve: magyar

Alapvető rendelkezések

1.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére az angol jog az irányadó.A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók.

1.3. Az online program és az összes szerzői jogi mű szerzői jogi védelem alatt áll. Tilos másolni, terjeszteni, továbbadni, értékesíteni.

1.4. Rendelkezésre állás.

Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre folyamatosan rendelkezésre áll, online termékekről lévén szó.

A megjelenített termékek online termékek. A termékek nem tartalmaznak Áfát, hiszen cégünk alanyi adómentes. Nem tartalmazzák a
házhozszállítási díjat (mivel nincs is rá szükség).

1.7. A online programban Szolgáltató részletesen feltünteti a termék nevét, leírását, a
termékekről fotót jelenítet meg. A termékek adatlapján megjelenített képek
eltérhetnek a valóságostól, bizonyos esetekben illusztrációként szerepelnek.

1.8. Amennyiben akciós ár kerül bevezetésre, Szolgáltató teljes körűen tájékoztatja Felhasználókat az akció időtartamáról.

Rendelés menete

1.9. A rendelés menetének részletes leírását, a bejelentkezésről a termék kosárba
helyezéséig az oldalunk interaktívan közli.

1.10. Adatbeviteli hibák kijavítására vonatkozó lehetőségek (pl. plusz termék, termék törlése, ár ellenőrzése stb.) is rendszerünk felhívja a figyelmet.

1.11. Fizetési lehetőségek

  • Paypal
  • Bankkártyás fizetés (hamarosan)

1.11.b. - Árak (prices)

A PuaEgyetem tagságnak havidíja van, az aktuális árakat a főoldalon illetve a fizetési oldalon kiírva találhatod meg. Az árváltoztatást jogát fenntartjuk.

1.12. A szolgáltató webáruház köteles az igénybe vevő megrendelésének megérkezését az igénybe vevő felé elektronikus úton haladéktalanul visszaigazolni. Amennyiben e visszaigazolás az igénybe vevő megrendelésének elküldésétől számított, a szolgáltatás jellegétől függő elvárható határidőn belül, de legkésőbb 168 órán belül az igénybe vevőhöz nem érkezik meg, az igénybe vevő mentesül az ajánlati kötöttség vagy szerződéses kötelezettség alól. megrendelés és annak visszaigazolása akkor tekintendő a szolgáltatóhoz, illetve az igénybe vevőhöz megérkezettnek, amikor az számára hozzáférhetővé válik. A fenti szabályoktól eltérhetnek a felek, ha ebben megállapodtak.

A megrendelések feldolgozása és teljesítés

1.13. A megrendelések feldolgozása mikor történik

1.14. Általános teljesítési határidő, a visszaigazolástól számított 7 munkanapon belül. Ha Szolgáltató és Felhasználó a teljesítés időpontjában nem állapodtak meg, Szolgáltató Felhasználó felszólításában meghatározott időpontban vagy időn belül, felszólítás hiányában legkésőbb a megrendelésnek Szolgáltatóhoz való megérkezésétől számított harminc napon belül köteles a szerződés szerinti
teljesítésre.

1.15. Ha Szolgáltató a szerződésben vállalt kötelezettségét azért nem teljesíti, mert a szerződésben meghatározott termék nem áll rendelkezésére, köteles erről Felhasználót haladéktalanul tájékoztatni, valamint Felhasználó által fizetett
összeget haladéktalanul, de legkésőbb harminc napon belül visszatéríteni. E
kötelezettség teljesítése Szolgáltatót nem mentesíti szerződésszegése egyéb
következményei alól.

Elállás joga (refunds)

1.16. Az első próba-hétben kérdés nélkül visszaküldjük a befizetett összeget, amennyiben a forduló nap előtt min. 48 órával jelzik. A további esetekben és később a fogyasztót nem illeti meg ezen termékek esetében az elállás joga, mert a videó letöltése megvásárlása és az elérés biztosítás után nem áll módunkban visszautalni az árat, szellemi termék miatt.

Panaszkezelés

1.19. A online program köteles a fogyasztót tájékoztatni a székhelyéről, a panaszügyintézés helyéről - ha az nem egyezik meg a forgalmazás, illetve értékesítés helyével - és az adott tevékenység, kereskedelmi forma vagy módszer sajátosságaihoz igazodó módjáról, valamint a panaszok közlése érdekében a vállalkozás vagy a vállalkozás ügyfélszolgálatának levelezési címéről és - ha a panaszokat ilyen módon is fogadja - elektronikus levelezési címéről, illetve internetes címéről, telefonszámáról.