Kérlek adj hozzáférést az online programhoz, melyet az első napban 97 Ft -ért kipróbálhatok és csak ha tetszik és nem mondom le, akkor kerül utána havonta csak 9.970 Ft-ba. A program a következőkből áll:

 • 1

  Minden héten 1 új lecke 12 hónapon keresztül

  Az összes lecke részletesen bemutatja és elmagyarázza az adott témát kezdve a megszólítástól, félelmek legyőzésétől, a vonzalomeltésen és a randizáson át a boldog párkapcsolatig.

 • 2

  Rejtett kamerás videók elemzéssel és bámulatos felvételekkel

  Soha, sehol nem látott videókon láthatsz minket oktatókat hogyan ismerkedünk. Követketed a mozdulatainkat, a beszédtechnikáinkat - megértheted, hogyan kell a nőkkel bánni, láthatod, hogyan kell őket megérinteni. Ezen felül azt is bemutatjuk Neked, hogy tanítványainkkal hogyan érünk el ugyanilyen sikereket - mely eredmények Rád is várnak!

 • 3

  Házi-feladatok kezdőknek és haladóknak minden napra

  A PuaEgyetem célja az, hogy a távolból is online követni tudd a stratégiánkat és ne csak nézd és ámulj, hanem ugyanúgy csináld és váltsd sikerre és valóra az álmaidat. Minden napra kapsz tőlünk egyszerű és pár perc alatt elvégezhető szociális, ismerkedési és önbizalom-növelő feladatokat, melyek garantálják a biztos fejlődésedet az ismerkedésben. Rengeteg technika és vicces-frappáns szöveggel fog gazdagodni a beszéded. Bármely szinten is vagy éppen (kezdő, közép-haladó, haladó), mindenképpen előretudsz lépni velük.

 • 4

  Fejlődés lépésről-lépésre az igazi férfiassághoz és valódi önbizalomhoz

  A PuaEgyetem célja az ismerkedési képességek fejlesztése mellett, hogy a belső férfiasságodat megtaláld és előtérbe helyezd. Rá fogsz döbbenni, hogy mennyivel több van benned, mint eddig gondoltad. A megnövekedett önbizalom és belső tartás nem csak a csajozásban, hanem a élet többi területén is (karrier, emberi kapcsolatok) nagyobb eredményekhez és sikerekhez fog Téged vezetni.

Korábbi hallgatóink véleménye

"Bátran megszólítok most már bárkit a visszautasítás félelme nélkül, telefonszámot, randit tudok leszervezni. Felszabadultam és pozitívabb vagyok, ráadásul azóta már barátnőm is van. Mindenkinek ajánlom aki kicsit is fél a csajoktól, vagy kifogy a szóból és sokszor nem tud mit mondani!"

K. Richárd
K. Richárd

"A legnagyobb szerelmeimet nem tudtam megszerezni, ezért regisztráltam. Rögtön az interneten keresztül új tudásanyaghoz juthatok és mióta tag vagyok magabiztosabb lettem, már tudom, hogyan kell viselkedni, hogy egy lányban vonzalmat keltsek. Megváltozott az életem, köszönöm!"

Cs. János
Cs. János

"A Puaegyetem előtt minden hibát elkövettem a nőkkel, amit lehetett. Megtanultam a videókból, hogyan kell dominánsnak lenni és vonzalmat kelteni. Bátrabb vagyok, odamerek menni nőkhöz, nem félek az elutasítástól, ha mégis bekövetkezik, akkor tudom miért volt. Azoknak ajánlanám, akik az otthonukban szeretnének fejlődni."

Veszprémi Ádám
Veszprémi Ádám

Imádod vagy bármikor lemondhatod

Mindent kipróbálok a PuaEgyetem első hetében és ha 100%-osan elégedett vagyok és tetszik, akkor folytatom. Ha nem lennék elégedett, akkor bármikor lemondhatom, nem vagyok elkötelezve. "Imádod vagy bármikor lemondhatod.


Kérdés esetén írj nekünk: info@pua.hu vagy hívj (h-p, 9-17): +36.70.427.8902