Miben segíthetünk Neked?

Ha kérdésed van a PuaEgyetemmel kapcsolatban, akkor jó helyen jársz!

 • Leckékkel kapcsolatos kérdések

  A leckékkel kapcsolatosválaszokat itt találod.

 • Privát konzultációval kapcsolatos kérdések

  A privát konzultációval, terepoktatással kapcsolatos válaszokat itt találod!

Leckékkel kapcsolatos kérdések

 • q-iconMiért nem látom az összes leckét?

  Alap esetben minden héten 1 új lecke jelenik meg a Tananyagod menüben. Ez tartalmazza a tananyag videóját és az adott 2 héthez tartozó házifeladatot. Ha szeretnéd látni az összes videót egyben, és nem akarsz várni, akkor ide kattintva van lehetőséged erre.

 • q-iconHogyan tudsz előreugrani egy másik leckéhez?

  Az első lecke az első héten jelenik meg. A 6-dik lecke, a 6. héten. Például a 6 hét után az 1-6 leckék között szabadon nézelődhetsz. Ha szeretnéd látni az összes videót azonnal, és nem akarsz várni, akkor ide kattintva tudsz előre ugrani.

 • q-iconMiért nem tudom letölteni a videókat?

  Azért, mert rengeteg munkánk van benne és nem szeretnénk viszontláni őket a Youtube-on vagy torrent oldalakon. Biztonsági okokból mindent rögzítünk: az IP címeket, a neveket, a fizetési adatokat, telefonszámokat és azt, hogy ki mit csinált az oldalon. A videókat egy szabad szemmel nem látható kóddal látja el a rendszer minden regisztrációhoz egyedien. Szeretnénk, ha ez a rengeteg felvétel, mely rengeteg időnkbe és pénzünkbe került, csak a belső tagok részére legyen elérhető. Ezért nem lehet letölteni sem. Bármelyik videót ha meglátjuk a neten, a rejtett azonosító alapján azonnali kártérítési pert indítunk a megosztó ellen. (Akár 10+ millió Ft-os pert fontolgat az, aki ezt megszegi.)

Fizetéssel kapcsolatos kérdések

 • q-iconMennyibe kerül havonta a PuaEgyetem és hogyan történik a fizetés?

  A PuaEgyetem havi előfizetési díja 9.970 Ft. Az első leckét (promóciós időszakban) 970 Ft-ért kipróbálhatod, utána a 2.leckétől viszont már automatikusan vonja le a havidíjat a rendszer a bankkártyádról vagy Paypal számládról.

 • q-iconMi történik ha nem fizetek vagy nincsen pénz a kártyámon?

  Ebben az esetben az előfizetésed először egy “felfüggesztett” állapotba kerül, tehát még él, de nem férsz hozzá a videókhoz. A fordulónaptól számítva, adunk neked 7 napot, hogy elküldd a hiányzó összeget, vagy írd meg nekünk, miért nem jött meg Tőled a havidíj és mit szeretnél.

  Ha nem válaszolsz, akkor törlünk és átadjuk a helyet másnak. A PuaEgyetem szolgáltatás egy előfizetés, tehát ha a 3.hónapot már nem fizeted ki, az első 2 hónapot sem láthatod, ez alól egyedüli kivétel ha mind a 12 hónapot befizetted és a program végére értél.

 • q-iconA 12 hónap után mi történik?

  A kifizetett 12 hónap letelte után korlátlanul* nézheted meg a videókat.

  *A szerződésben hivatalosan még további 3 hónapot garantálunk (mivel “örök hozzáférést” nem lehet jogilag garantálni), de ameddig az oldal él (és várhatóan a nagy érdeklődés miatt sokáig fog), addig hozzáférésed lesz a videókhoz!

Oktatással kapcsolatos kérdések

 • q-iconHogyan tudok a privát konzultáción részt venni?

  Privát konzultációra, online vagy személyes terepoktatás formájában külön tudsz jelentkezni. Minél nagyobb óraszámot választasz, annál gyorsabban lesz barátnőd és annál nagyobb kedvezmény tudunk adni a teljes árból! A várólista hosszú, ezért javaslom, hogy most foglalj magadnak időpontot itt!

 • q-iconKivel és hol tudok privát konzultáción részt venni?

  A privát konzultáció a legjobb PUA trénerekkel történik, előre megbeszélt időpontban, ahogy neked kényelmes! Ha külföldön élsz akkor online formában (skype-on), ha Magyarországon akkor pedig Budapesten fogunk veled találkozni.

 • q-icon

Egyéb kérdések

 • q-iconLehet-e szüneteltetni a PuaEgyetemet?

  A PuaEgyetem egy folyamatos szolgáltatás, tehát az anyag hétről-hétre halad előre. Szüneteltetni nem tudod, maximum úgy, hogy halad előre az előfizetésed és van hozzáférésed a videókhoz, de te 1 hónap múlva egyben nézed meg a 4 hét leckéit. A fizetésben való szüneteltetésre nincsen lehetőség.

 • q-iconHogyan tudom lemondani a PuaEgyetemet?

  A PuaEgyetem előfizetésedet legalább 7 nappal a havidíj forduló napja előtt tudod lemondani emailben ide írva: info@pua.hu

  A 7 nappal történő előre lemondásra azért van szükségünk, mert ünnepnapokon, hétvégén nem vagyunk az irodában, hogy lekapcsoljuk az előfizetésedet.

  Ha ezzel elkésel, akkor csak a következő hónaptól fogod tudni lemondani. Ez esetben megszűnik a hozzáférésed és átadjuk a helyedet a következő várólistásnak. NAGYON FONTOS! Ha esetleg lemondanád majd pedig később újra szeretnél csatlakozni akkor csak 2 lehetőséged lesz: vagy teljesen elölről kell újra elkezdened a 12 hónapot, vagy egy összegben tudod csak kifizetni a teljes kézpést. A megkezdett majd lemondott előfizetést nem fogod tudni folytatni ott, ahol abbahagytad! Így jól gondold meg, hogy lemondod-e, ha egyébként később szeretnéd folytatni!

   

 • q-icon

Nem kaptál választ a kérdésedre? Írj nekünk emailt: info@puaegyetem.com