CÉLUNK ÉS A KEZDETEK

Magyarország első számú, férfiakat megcélzó személyiség-fejlesztő csapata a Puaegyetem, mely a leghatékonyabb módszerekkel dolgozva segít férfi ügyfeleinek életük megváltoztatásában. Nagy hangsúlyt fektetünk az ügyfelek személyes és beható megismerésére, mely elengedhetetlen feltétele, hogy mindenkinek személyre szabott oktatást nyújthassunk. Megtanítjuk többek között, hogyan  fejleszd személyiségedet és vigyél tudatosságot életed minden területére. Gyakorlati oktatásunk hatásának eredményeképpen, a belső, valódi magabiztosság tesz Téged vonzóvá a hölgyek szemében –  ún. “csajozós dumák” és őszintétlen gesztusok nélkül.


Mex Deluxnak (a Puaegyetem alapítója) elkötelezett célja segíteni a magányos, céltalan, gyenge és önbizalomhiányos férfiakon, hogy képessé váljanak egy “valahová tartó”, mély elégedettséget hozó életet élni egy csodálatos nővel, harmonikus kapcsolatban.

MIT KAPHATSZ A TŐLÜNK:

  • Minden eszköz, ami ahhoz kell, hogy átlagfeletti férfivé válva sikereket érj el az ismerkedés, párkapcsolat és karrier terén
  • Gyakorlati oktatás terepen
  • Kifejezetten a Te személyiségedhez illeszkedő VIP program
  • Profi anyagok a folyamatos fejlődéshez
  • Külső (divat, életmód, életstílus) és belső (gondolkodásmód, önbizalom) átalakuláshoz szakképzett tanácsadás